ІФНТУНГ підтримує благодійний пробіг

У неділю на стадіоні Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу у рамках 31-ого благодійного заходу «Пробіг під каштанами» відбувся пробіг працівників Івано-Франківської філії АТ «Укргазвидобування». Задля шляхетної мети – допомогти хворим дітям – цьогоріч від Укргазвидобування взяли участь в акції понад 800 людей.

Ініціатива БФ «Пробіг під каштанами» щороку спрямовує кошти на потреби Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України, який продовжує працювати в умовах війни і ні на хвилину не зупиняє свою роботу.

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу підтримує благодійний захід, щоби допомогти рятувати маленькі серця. Серед учасників – випускниця програми початкової професійної підготовки для молодих та амбітних студентів від УГВ, а сьогодні – магістрантка ІФНТУНГ Іванна КЛЮСЯК (спеціальність «Екологія»), яка навчається за дуальною формою освіти і успішно працює в компанії. Дівчина ділиться враженнями від забігу: 

«Пишаюся, що працюю поруч не тільки з найкращими фахівцями однієї з найбільших газовидобувних компаній у Центральній і Східній Європі, але й з людьми з великими серцями».

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4