ІФНТУНГ і найбільша ІТ-компанія України EPAM розпочинають співпрацю у сфері ІТ-технологій

Сьогодні весь світ живе в епоху цифрових технологій. Нафтогазова галузь є однією із тих, розвиток та успіх якої залежить від впровадження інформаційних технологій. Передові підприємства галузі активно впроваджують цифрові інновації у великих масштабах, які вимагають нового мислення в оперативних стратегіях.

Великим кроком вперед для нашого університету є підписання договору про співпрацю зі всесвітньо відомою компанією EPAM.

Така співпраця є вигідною для обох сторін:  для університету – це працевлаштування випускників, підвищення кваліфікації працівників, адже співпраця з роботодавцями - необхідна умова забезпечення повноцінного освітнього процесу у підготовці фахівців будь-якої спеціальності. А для ІТ-компанії – це молоді кваліфіковані спеціалісти!

1«Ми як велика міжнародна компанія розуміємо, що наші фахівці – це наша перевага! Саме тому ми інвестуємо в якісну освіту для молодих спеціалістів і налагоджуємо співпрацю з університетами. Сьогодні компанія представлена у 37 країнах світу (в Північній Америці, Європі, Азії і Австралії) та об’єднує понад 40 000 висококласних ІТ спеціалістів в цілому світі. EPAM – це найбільша ІТ-компанія в Україні, яка налічує понад 12 тисяч фахівці. Лише цього року ми прийняли на роботу 1200 молодих спеціалістів,  а до кінця року це буде ще більше. Підписуючи цю угоду, ми сподіваємось, що серед нових спеціалістів будуть і студенти ІФНТУНГ», - зазначив керівник Львівського офісу Андрій Трофімов.

До слова, з ІФНТУНГ компанія співпрацює довше, ніж з іншими закладами. Була проведена ознайомча зустріч із студентами, де фахівці ЕРАМ розповідали про різні аспекти діяльності компанії. Досвід проведення першої зустрічі показав, що прикарпатські студенти дуже зацікавлені в ІТ.

Інформація оновлюється

Довідково. З 1993 року EPAM Systems допомагає світовим лідерам проєктувати, розробляти і впроваджувати програмне забезпечення, яке змінює світ. Починаючи від розробки програмного забезпечення для компаній світового масштабу, компанія трансформувалася у провідного постачальника комплексних рішень для повноцінної цифрової трансформації масштабних бізнесів. Сьогодні компанія представлена у 37 країнах світу (в Північній Америці, Європі, Азії і Австралії) та об’єднує понад 40 000 висококласних ІТ спеціалістів в цілому світі. На думку найбільших світових незалежних дослідницьких агентств, EPAM є лідером в декількох категоріях.

Починаючи з 2013, щорічно визнається однією із 4-х технологічних компаній, що увійшли до списку Forbes як «25 найбільш швидкозростаючих публічних технологічних компаній». 

В Україні ЕРАМ працює з 2005 року. Український офіс ЕРАМ пропонує свою експертизу в інжинірингу та розробці продуктів, допомагаючи своїм клієнтам успішно вирішувати найскладніші бізнес-задачі й ефективно керувати процесом цифрової трансформації від початку до кінця.  Станом на сьогодні EPAM найбільша ІТ компанія в Україні за кількістю спеціалістів (10 000 спеціалістів), які співпрацюють з компанією.

 

  • 1