ІФНТУНГ - серед кращих університетів Східної Європи та Центральної Азії

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу єдиний серед закладів вищої освіти Прикарпаття потрапив до одного із найавторитетніших міжнародних університетських рейтингів - QS EECA University Rankings 2021!

Так, з-понад 3300 ЗВО країн Східної Європи та Центральної Азії до рейтингу QS EECA University Rankings 2021 потрапили лише 400 найкращих університетів регіону, 25 з них – українські.  

Рейтинг оцінює навчальну та наукову діяльність ЗВО  на основі результатів опитувань академічних експертів і роботодавців та низки показників наукової, міжнародної діяльності й академічного складу. Загалом методологія QS EECA базується на 10 критеріях: оцінка академічної спільноти (вагова частка 30%), дослідницька діяльність (30%), відповіді представників глобального бізнесу (20%), співвідношення числа викладачів і студентів (10%), Web Impact (5%), частина іноземних викладачів (2,5%), частка іноземних студентів (2,5%).

Таке досягнення вкотре підтверджує результативність роботи та професіоналізм керівництва та колективу ІФНТУНГ.

Детальніше ознайомитись із показниками рейтингу QS EECA University Rankings 2021.

Довідково. Рейтинг QS EECA University Rankings  укладає британська консалтингова компанія Quacquarelli Symonds, що спеціалізується на освіті та навчанні за кордоном. Вперше він був опублікований у 2014 році.