ІФНТУНГ привітав з 75-літнім ювілеєм Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

На початку березня в рамках співпраці в освітньому нафтогазовому кластері та з нагоди  75-літнього ювілею заснування Дрогобицького фахового коледжу нафти і газу заклад відвідала делегація Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу у складі першого проректора, проф. Мандрика О. М., директора Інституту нафтогазової інженерії Витязя О. Ю., директора Інституту інженерної механіки (до слова,  випускника коледжу 1971 року за спеціальністю «Обладнання нафтових і газових промислів») Романишина Л.І., директора Інституту природничих наук і туризму Омельченка В. Г., начальника навчального відділу Штанька Я. В. та відповідального секретаря Приймальної комісії Коваля Я. М.

Заклади, які вже віддавна є партнерами, поєднала угода про співпрацю з забезпечення нафтогазової2 промисловості України фахівцями. Тож багато випускників коледжу здобувають вищу освіту за обраним профільним фахом в ІФНТУНГ. Університетська делегація взяла участь у засіданні педради коледжу, де детально були обговорені питання співпраці з забезпечення неперервності освіти: учень середньої школи – студент коледжу – студент ІФНТУНГ – підготовлений фахівець для нафтогазової індустрії України, та можливостей університету для випускників коледжу в реалізації їх фахових спрямувань з застосуванням механізму  дуальної освіти. В ході зустрічі сторони обговорили подальші перспективи співпраці в рамках функціонування освітнього нафтогазового кластеру та подальшої підготовки фахівців для нафтогазовидобувної промисловості. 

1Гості також привітали колектив коледжу з ювілеєм. У вітальному слові перший проректор ІФНТУНГ Олег Мандрик відзначив, що «тісна співпраця навчальних закладів, сформована роками, дає вагомі результати, які досягаються спільними зусиллями».  Нагородами, грамотами, подяками та приємними подарунками були відзначені: представники адміністрації й працівники коледжу та навчально-консультативного пункту ІФНТУНГ, який функціонує у стінах Дрогобицького фахового коледжу нафти і газу. Зокрема, відповідно до  Наказу від  26.02. 2021 р. №38/4 за багаторічну співпрацю з університетом директор коледжу Баб’як М. М. був нагороджений медаллю «За заслуги перед ІФНТУНГ», а заступник директора з навчальної роботи Болонний В. Т. та керівник навчально-консультаційного пункту Грабовський Р. С. – грамотами університету.

Вітаємо партнерів з ювілеєм та бажаємо їм успіхів!

 

  • 2
  • 3
  • 4
  • 5