Гостьова лекція з навчальної дисципліни «Конкурентоспроможність підприємства»

25 листопада 2022 року за ініціативи гаранта ОП «Бізнес-економіка» к.е.н., доц. Федорович І.В. для здобувачів другого магістерського рівня вищої освіти спеціальності 051 «Економіка» у форматі онлайн-конференції відбулася гостьова лекція з навчальної дисципліни «Конкурентоспроможність підприємства» на тему «Конкурентоспроможність бізнесу в умовах війни».

В якості спікера було залучено стейкхолдера, колишнього випускника нашої кафедри, теперішнього співзасновника та керуючого партнера компанії Coffe Lab Roasters Тараса Войтківа.

Під час зустрічі студенти отримали відповіді на питання: «Як відновлюється бізнес після розпочатої Росією війни в Україні?», «Чим допомагає економіці країни?» та «Що стримує його розвиток?» та інші.

Тарас Войтків активно ділився власним досвідом та практичними навичками, розповідав про тонкощі ведення бізнесу сьогодні та про виклики з якими стикаються щодня.

Бізнесу зараз важко… Тим не менш, бізнес намагається адаптуватися й пристосуватися до нових реалій, або ж шукає нові напрямки та можливості для роботи. Оцінка підприємцями власної фінансової стійкості в умовах війни закономірно погіршується. Але навіть в таких умовах як великий, так і малий бізнес намагається максимально підтримувати персонал і допомагати країні. Адже складно всім. Головна задача – вистояти!!!

Студенти мали змогу задати цікаві та різнобічні питання і отримати змістовні, практичні відповіді. 

 Велика подяка стейкхолдеру за приділений час,  знання та безцінний досвід, якими Тарас Іванович поділився зі студентами!

Вистоїмо! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!!