ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ ВІД СТЕЙКХОЛДЕРА

  11 березня відбулася гостьова лекція від стейкхолдера Романа Чернова, заступника начальника відділу контролю земельних відносин Департаменту комунальних ресурсів та сільського господарства Івано-Франківської міської ради, для студентів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» магістерського рівня підготовки на тему «Плата за землю. Основні аспекти».
  Лекція відбулась на запрошення лектора,  доцентки, к.т.н. Лесі Перович в рамках викладання курсу «Інвестиції на ринку нерухомості та їх оцінка».
  Тема гостьової лекції була надзвичайно актуальною, адже  будь-яке використання землі в Україні визнається платним. Основними формами такої плати є земельний податок та орендна плата. Тому постає ряд питань: “В якій формі справляється плата за землю?”, “Коли виникає обов'язок здійснювати плату за землю?”, “Хто звільняється від плати за землю?”, “Порядок сплати земельного податку та орендної плати за землю під час дії воєнного стану”, “Інвестиційна цінність землі” та багато інших. Доповідач дав відповіді  на ці питання, проаналізувавши відповідні норми законів, а також відповів на запитання  небайдужих учасників гостьової лекції щодо тонкощів  справляння плати за землю.
  Лекція була  цікавою, актуальною та інформативною.

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5