Еволюція технологічного розвитку ДТЕК Нафтогаз

 

 

11 жовтня 2023 року менеджер відділу з управління персоналом ТОВ «ДТЕК Нафтогаз», к.т.н. Володимир Гриманюк прочитав лекція для студентів спеціальностей 184-Гірництво та 185-Нафтогазова інженерія та технології на тему «Еволюція технологічного розвитку ДТЕК Нафтогаз».

 

Невідкладне завдання забезпечення потреб України вуглеводневою сировиною зумовлює нарощування обсягів буріння свердловин із високими техніко-економічними показниками, що потребує системного пошуку, адаптації та впровадження новітніх технологій. Технологічна еволюція, розвиток культури впровадження інновацій і органічна, послідовна трансформація дозволять реалізувати стратегічні цілі нафтогазової галузі України. Підвищення технологічності галузі – найважливіша складова досягнення енергетичної незалежності країни. Саме таким шляхом підвищують ефективність роботи в ДТЕК Нафтогаз. Зокрема останнім часом модернізовано бурове обладнання, успішно впроваджено системи OverDrive (CRM), GeoVolve HAMMER, рецептури промивальних рідин на нафтовій основі та ін. Ефективність запровадження новітніх технологій здійснюють за результатами аналізу та порівння техніко-технологіних показників буріння за допомою бази даних Peloton.

 

В ході жвавої дискусії обговорено питання, щодо вимог компанії ДТЕК Нафтогаз до молодих спеціалістів. Володимир Ігорович повідомив, що з 2024 рокув компанії плануть започаткувати програму стажування студентів «Юніор». В рамках якої відбрані кандидати матимуть змогу пройти оплачуване стажування та детальніше познайомитись з робото компанії. За результатами стажування можливе подальше працевлашутвання.

 

 

  • ДТЕК НАФТОГАЗ
  • ДТЕК НАФТОГАЗ
  • ДТЕК НАФТОГАЗ
  • ДТЕК НАФТОГАЗ
  • ДТЕК НАФТОГАЗ