ERASMUS+ як можливість для нових наукових звершень


З 25 по 29 квітня 2022 року професорсько-викладацький склад ІФНТУНГ взяв участь в 1st International ERASMUS+ KA107 WEEK, що проходив на базі Університету Мішкольца (м. Мішкольц, Угорщина). Серед  32 учасників – 9 університетів-партнерів з 4 континентів та 8 країн (Албанія, Вірменія, Азербайджан, Колумбія, Грузія, Казахстан, Україна та Південна Африка).

001-1

 

0002_0

 

0003_0

 

003

2ІФНТУНГ на заході представляли: директор Інституту економіки та менеджменту, проф.  Іванна Запухляк та заступниця директора з міжнародної роботи,  доц.1  Леся Вербовська,  завідувач кафедри менеджменту та адміністрування, проф.  Алла Полянська,  доц. кафедри загальної та прикладної фізики Мазур Тетяна, доц. кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки  Надія Габльовська, доц. кафедри геології та розвідки нафтових і газових родовищ Інна Артим, доц. кафедри англійської мови Наталія Школьна та асис. кафедри менеджменту та адміністрування Наталія Ставнича.

Метою візиту було налагодження співпраці із факультетами Університету Мішкольца, обмін досвідом, розширення наукових контактів, дослідницьке співробітництво, а також читання лекцій Erasmus+ на факультетах.

Крім того, учасники виступали з доповідями на тему подвійних дипломів, міжнародної проектної співпраці, програми з англійської мови і передового досвіду у сфері інтернаціоналізації. Варто зазначити, що всі учасники, без винятку, у кожній своїй доповіді на пленарних засіданнях говорили про безпрецедентну підтримку України і торкались теми війни в нашій державі.

В перший день учасники заходу ознайомилися із процесом діяльності Університету. На другий день відбувалася презентація партнерів університетів, в рамках якої було представлення наукових курсів та досліджень, зокрема, проф. Алла Полянська «International project cooperation» та доц. Наталія Школьна «English language programmes».