Екскурсія у Дністровське басейнове управління водних ресурсів

22.04 студенти-магістри та аспіранти кафедри Екології, Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу на чолі з першим проректором проф.Мандриком О.М відвідали надсучасну лабораторію по визначенню якості води Дністровського басейнового управління водних ресурсів.

Екскурсію проводила начальник лабораторії моніторингу вод та ґрунтів Засідко М.С, яка люб’язно показала та розказала все про своє місце роботи та відповіла на всі запитання студентів і аспірантів.

Лабораторія оснащена новітніми приладами, за допомогою яких отримуються швидкі та точні результати аналізу проб на виявлення шкідливих речовин. Працівники розповіли й продемонстрували як проводиться процедура оцінки стану відібраних проб, які прибувають з усієї України. Кожен процес був «розібраний» та продемонстрований до деталей, також студенти навіть відчули себе працівниками та трішки попрактикувались.

Сучасні прилади, кваліфікованість і компетентність працівників, справили надзвичайно позитивні враження на здобувачів та аспірантів.

брд брд брд брд брд брд брд брд