Екскурсія на Запорізький завод кольорових металів

Запорізький завод кольорових металів (ЗЗКМ) вже понад 30 років працює на ринку кабельно-провідникової продукції. За цей період завод зарекомендував себе надійним партнером та професіоналом своєї справи. Особливу увагу на ЗЗКМ приділяють системі менеджменту якості. Орієнтація на споживача, лідерство на всіх рівнях управління, залучення персоналу в досягненні загальних завдань і цілей, процесний підхід в практичній діяльності підприємства, націленість на постійні поліпшення якості кінцевої продукції.

З 2022 року ЗЗКМ відкрив своє виробництво в Івано-Франківську. Між ІФНТУНГ в особі кафедри комп’ютеризованого машинобудування і ЗЗКМ підписаний договір про співпрацю. Підприємство пропонує працевлаштування для випускників спеціальності Прикладна механіка на виробництві в Івано-Франківську або інших підприємствах компанії на території України і Польщі.

Студенти гр. ПМ-21-1 відвідали виробництво ЗЗКМ в Івано-Франківську і ознайомились з технологічним процесом виготовлення провідникової продукції, обладнанням, організацією виробництва і умовами праці в цехах заводу.

 

*

  • 1

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця