Екскурсія на підприємство IMPERATYV

Викладачі та студенти Інститут Інженерної механіки і робототехніки з кафедри комп'ютеризованого машинобудування (ІФНТУНГ) 15.12.23 відвідали релоковане із Харкова підприємство IMPERATYV. Метою зустрічі було обговорення питань модернізації та автоматизації обладнання даного виробництва.

В процесі екскурсії,  нам розповіли про процес виготовлення композитної арматури та сітки. А також студенти і менеджери провели партію в шахи.

Компанія IMPERATYV - українське виробництво будівельної композитної арматури та сітки, яке починаючи з 2012 року і до сьогодні зосереджене на технологічних процесах та характеристиках арматури, щоб надати споживачеві безпечний продукт, а відтак вже 10 років займає лідируючі позиції в своїй ніші.

IMPERATYV

2022 рік - став новим етапом у житті компанії. З початком війни заводські лінії, що знаходились у Руській Лозовій (Харківська обл.) опинились під окупацією ворога, тому керівництво прийняло рішення вивезти офіс та відновлювати виробництво композитної арматури з нуля в Івано-Франківській області.

 

*

  • 1
  • 2
  • 3

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця