Ефективна співпраця – успішний результат

У межах договору про співпрацю між Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу (ІФНТУНГ) та ТОВ «ДІДЖИТАП» відбулася зустріч студентів, викладачів кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій, ректора ІФНТУНГ Ігоря Чудика з генеральним директором ТОВ «ДІДЖИТАП» Сергієм Євтушенком і технічним директором ТОВ «ДІДЖИТАП» Володимиром Патрахіним.

1За ініціативи, які компанія «ДІДЖИТАП» впроваджує для вдосконалення освітніх програм подякував колегам ректор ІФНТУНГ Ігор Чудик: «Впровадження в освітній процес рішень від провідних світових компаній у галузі промислової автоматизації буде вагомим внеском у підготовку здобувачів. Покращення матеріально-технічної бази буде позитивом як для здобувачів вищої освіти, університету, так і для промисловості. До слова, в межах освітніх програм передбачається запровадження короткотермінових навчальних курсів».

2Генеральний директор ТОВ «ДІДЖИТАП» Сергій Євтушенко ознайомив слухачів із векторами роботи компанії, а також повідомив, що в межах договору про співпрацю кафедрі автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій буде надано безкоштовний доступ до усієї лінійки програмних продуктів GE Digital, зокрема до вже використовуваних кафедрою Proficy HMI / SCADA iFIX та Proficy Historian добавиться програмне забезпечення для промислової аналітики, яке оптимізує продуктивність активів та процесів CSense.

3Про діяльність компанії розповів і технічний директор Володимир Патрахін. Він ознайомив учасників зустрічі з рішеннями компанії GE Digital для диспетчеризації та підвищення ефективності виробництва (MES/MOM). Так,  згідно з дослідженням Gartner, фірма GE Digital знаходиться серед лідерів світового ринку.

Також представники компанії спільно зі студентами розглянули можливості усієї лінійки програмних продуктів: IGS, Proficy HMI / SCADA iFIX, Configuration Hub, Win-911, Proficy Historian, Plant Applications, Workflow, Operations Hub, CSense.

 

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7