Дистанційне навчання підійде всім!

Запит на дистанційну форму навчання був завжди. Адже її основною перевагою  є, передусім, її зручність: студент самостійно обирає час і місце для навчання, тобто, індивідуальний процес навчання та гнучкий графік консультацій. Відбувається заміна конспектів електронними ресурсами та новітніми методами навчання. Усі ці переваги успішно використовують у Центрі дистанційного навчання Івано-Франківського національного технічного університету. Дистанційна форма навчання в нашому університеті  працює ефективно. Відчувається технічна підтримка з боку працівників ЦДН, дуже подобається їхнє відповідальне ставлення. Платформа MOODLE дає хороші можливості, зокрема, для створення тестів із варіантами зміни вихідних даних у задачах.

1Центр дистанційного навчання успішно здійснює навчання та підвищення кваліфікації навчально-педагогічних працівників ІФНТУНГ й охочих отримати підвищення кваліфікаційного рівня за новітніми дистанційними та освітніми технологіями працівників підприємств та організацій.

Зовсім нещодавно було підбито підсумки курсів підвищення кваліфікації працівників АТ «Оператор газорозподільної системи «Чернівцігаз». Начальник відділу інспектування, старший інженер з метрології та провідні інженери з метрології пройшли дистанційне навчання за створеними та сертифікованими електронними навчальними курсами «Основи метрології» та «Метрологія, технологічні вимірювання і прилади в нафтогазовій промисловості». У рамках курсів був передбачений цикл очного навчання, який відбувся в облаштованих класах Освітнього простору підприємства «Чернівцігаз».

До слова, це підприємство періодично проводить у співпраці з ІФНТУНГ адаптаційне навчання для нових співробітників, підвищення2 кваліфікації та практичну перепідготовку. Працівники знайомляться із взірцями газового обладнання від світових виробників, що адаптоване до особливостей українських газових систем. Під час навчання використовуються інноваційні технології, зокрема, клас віртуальної реальності. У навчальному приміщенні «Чернівцігаз» встановлено стенди з метрологічним обладнанням, засобами для комплексно-приладового обстеження мереж, електрогазозварювання та зварювання поліетилену, газорегулююче обладнання, сучасні котли з найвищою продуктивністю та ККД.  У рамках проведення курсів підвищення кваліфікації видано 16 сертифікатів для працівників підприємства «Чернівцігаз», які підвищили свій кваліфікаційний рівень.

З огляду на нагальні потреби галузі газовидобування та газотранспортної системи у підвищенні кваліфікації кадрів, а також у спеціалізованій підготовці випускників ЗВО та тимчасово переселених громадян нашої держави Центр дистанційного навчання розробив цикл програм підвищення кваліфікації та семінарів, тривалістю від двох тижнів до трьох місяців.

Центр дистанційного навчання запрошує на навчання. Дистанційне навчання підійде всім! Зроби свій вибір!

Наша сторінка: https://cdn.nung.edu.ua/

 

  • 1
  • 2
  • 3