СПІВПРАЦЯ ІФНТУНГ ТА ДТЕК

Продовжуючи хорошу традицію проведення зустрічей, лекцій, практичних занять та тренінгів з фахівцями галузі автоматизації колектив кафедри Автоматизації та комп'ютерно-інтегрованих технологій в межах освітньо-професійної програми Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології провів відповідний захід із запрошеними фахівцями ПАТ "Нафтогазвидобування", яке входить до ДТЕК Нафтогаз.

Представниками від ПАТ "Нафтогазвидобування" виступили Юрій Марунчак та Святослав Михайлів. Модератором зустрічі від кафедри Автоматизації та комп'ютерно-інтегрованих технологій виступив гарант освітньо-професійної програми (Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології) другого (магістерського) рівня Андрій Лагойда.

12

Оскільки ефективна співпраця між бізнесом, освітою та наукою є важливий фактор динамічного розвитку нафтогазової галузі тому представники розказали про структуру підприємства.

Підготовка висококваліфікованих фахівців – це відповідальна місія як для навчальних закладів, так і для видобувних компаній. Тому ДТЕК Нафтогаз налагодив стратегічне партнерство з профільними вищими навчальними закладами України зокрема з Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу.

Юрій Марунчак розказав про діючі технологічні об’єкти а також об’єкти, які знаходяться на стадії розробки.

4

5

 

6

7

Святослав Михайлів проінформував про використовувані технічні засоби автоматизації та методи їхнього монтажу та експлуатації.

9      10

11      12

13    14    15