До ІФНТУНГ завітали представники з Twin City Lab

У рамках візиту до Івано-Франківська представники німецького проєкту Twin City Lab, який  сприяє зміцненню партнерських відносин між містами-побратимами, надає нові можливостi мiським громадам та пiднiмає рiвень мiжнародних обмiнів, відвідали Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу.

Зустрічав гостей проректор з науково-педагогічної роботи Максим Карпаш. Він коротко ознайомив німецьку делегацію з історією університету, освітніми та1 науковими досягненнями та показав кілька університетських локацій, які стали туристичною, науковою та інноваційною 2родзинкою не лише Прикарпаття, але всієї країни. Гості відвідали: Геологічний музей, мінералогічна колекція якого у 2007 році отримала високу оцінку держави – їй було надано статус національного надбання, наукове містечко «Нова енергія» –  сучасну платформу для отримання знань та повноцінний розважальний навчально-тренінговий комплекс для дітей, молоді та дорослих, людей похилого віку, де вони знайомляться з науковими досягненнями, новими розробками та новітніми технологіями у сфері енергетики, відновних джерел енергії, Центр інноваційного розвитку – технологічна база для реалізації інноваційних стартапів, університетські лабораторії.

Знайомство з університетом та його потребами стане добрим початком для пошуку партнерства з німецькими університетами.

 Довідково. За підтримки німецького проєкту Twin City Lab Департамент інвестиційної політики Івано-Франківської міської ради розробляє ідеї проєктів та стратегії, щоб розпочати ефективне побратимське партнерство з одним із німецьких міст. З цією метою Twin City Lab дослiджує наше мiсто протягом двох днів і проводить воркшопи для розвитку ідей та стратегій.

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7