День метрології - не тільки святковий

Всесвітній день метрології, що  розпочався в ІФНТУНГ спілкуванням із начальником відділення піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування,  старшим лейтенантом служби цивільного захисту Максимом Ковалюком та сапером відділення піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування, рядовим служби цивільного захисту Андрієм Василюком з приводу видів вибухонебезпечних предметів, питань мінної безпеки та шляхів розмінування, продовжився поїздкою викладачів та здобувачів кафедри ІВТ до метрологічного центру Львівської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України».

Варто відзначити особливу зацікавленість у підготовці  висококваліфікованих фахівців з метрології та вимірювальної техніки, яку продемонстрував колектив підприємства, зокрема керівник метрологічного центру Львівської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» Петро Джочко. Гостей ознайомили з новітніми лабораторіями для повірки побутових та промислових лічильників газу, лабораторією фізичного та хімічного аналізу газу, повірки обчислювачів та коректорів об’єму і витрати газу. Відбувся обмін досвідом із фахівцями підприємства, що в переважній своїй більшості є випускниками кафедри. 

Неформальною частиною візиту став метрологічний пікнік і спілкування студентів та викладачів кафедри із фахівцем з навчання та розвитку персоналу Іванною Шеремет, яка приїхала на зустріч із Львівської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України». Іванна Романівна ознайомила здобувачів із умовами праці в організації «Газорозподільні мережі України» та запропонувала проходження практики й майбутнє працевлаштування здобувачів.

 

  • 1
  • 2