День банкіра у вишиванці!

Щороку в Україні у третій четвер травня відзначають День вишиванки. Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу День вишиванки святкує вже не вперше, але цьогоріч він особливий: на цей день припало ще й професійне свято – День банкіра та дні кафедри фінансів Інституту економіки та менеджменту.
Мабуть, такий збіг подій для викладачів кафедри фінансів саме цього дня був невипадковим, адже не всім відомо, що моду на вишиванку в повсякденному класичному одязі ввів Іван Франко, який був знаним модником свого часу. Також Франко є одним з українців, які були номіновані на здобуття Нобелівської премії завдяки працям з проблем оподаткування, формування державного бюджету, місцевих фінансів і поведінкової економіки жителів тогочасної Австро-Угорщини.

І сьогодні карантинні обмеження не стали на заваді святкуванню професійного свята, яке об’єднало в режимі онлайн майже 100 учасників. Зі святом банкіра викладачів та студентів привітали директорка Інституту економіки та менеджменту, професорка Ліліана Гораль, завідувачка кафедри фінансів, професорка Ірина Фадєєва, завідувачі та колеги з кафедр, що готують фахівців економічного напряму, стейкхолдери, керівники банківських установ, які поєднують роботу та навчання на стаціонарній формі навчання (дуальна освіта), випускники та студенти. Модератором святкового заходу була доцентка кафедри фінансів Лілія Маринчак.

Інформація оновлюється

 

  • 1
  • 2
  • 3