Бізнес-форум 2023

5 грудня відбувся Бізнес-форум 2023 у Калуші, на тему "Місцеві політики розвитку МСБ". Бізнес-форум розпочався з першої панельної дискусії: "Калуш - магніт розвитку промисловості Прикарпаття. Прикарпатський промисловий кластер”.

3Учасники панелі представили себе, а також поділилися своїми думками та досвідом щодо важливих аспектів.

Одним з них виступив Віталій Панчук, доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри комп’ютеризованого машинобудування Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, який висвітлив проблему нестачі висококваліфікованих інженерів та важливість машинобудівної галузі для розвитку регіону.

Вадим Бережанський (студент-магістр  гр. ПМКм-23-1 кафедри комп’ютеризованого машинобудування ) та його наставник Руслан Христич, керівник Львівського відділу ТОВ "ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР ТЕХНОПОЛІС", акцентували  увагу на важливості інноваційних технологій для забезпечення конкурентоспроможності підприємств.

Крім того, обговорювалися ключові фактори успішності функціонування економічних зон та їхній потенціал для промислового розвитку та залучення інвестицій в Україні.

Цей форум став платформою для спільного обговорення того, що потрібно для підвищення конкурентоспроможності промислових підприємств та пошуку шляхів зміцнення економічного розвитку.

 

*

 

 

  • 1
  • 2