62% кандидатів з освітою ІФНТУНГ поповнили команду «Нафтогаз»

20 кандидатів першого конкурсу Групи Нафтогаз,  спрямованого на пошук спеціалістів з досвідом роботи до трьох років, отримали запрошення стати частиною команди Нафтогазу. 62 % переможців – з освітою Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Це – неабиякий показник якості освіти університету, адже загалом подалось шість конкурсантів на місце.

Як зазначила Олена Бойченко, член правління та директор з управління персоналом та соціальної політики НАК «Нафтогаз України»: «Вперше ми проводимо відкритий конкурс такого формату. Ми прицільно шукали спеціалістів з малим досвідом роботи, для  них розробили окремий формат конкурсу. Дуже віримо в кандидатів, яких відібрали. В практиці Нафтогазу багато прикладів, коли спеціаліст в компанію потрапляв зовсім молодим на найнижчу посаду, але виростав разом із нами й посідав провідне місце. Сподіваємось, що наші переможці також зростатимуть та розвиватимуться разом із нами».

Конкурс складався з двох етапів: аналізу резюме та мотиваційних листів й короткої презентації перед комісією на тему «Актуальні виклики та можливості нафтогазової галузі України».

Свої резюме та мотиваційні листи для участі у конкурсі надіслали 156 кандидатів. З них 34 за результатами розгляду фахової комісії було допущено до другого етапу конкурсу. При цьому другий  етап успішно змогли подолати лише 20 фіналістів.

Учасники, які продемонстрували найкращий результат, отримали пропозицію працевлаштуватися, а якщо приймуть пропозицію — професійного наставника, план кар’єрного розвитку, програму професійних тренінгів, конкурентний та стабільний заробіток.

1