За спортивні досягнення Студентський парламент нагородив студентів

Досягнення студентської молоді ІФНТУНГ у спорті відомі не лише в Україні, але й за її межами. Серед них – призери чемпіонатів Європи, України та Івано-Франківської області з різних спортивних дисциплін. Щороку викладачі кафедри фізичного виховання та спорту та їхні вихованці викладаються на тренуваннях на повну, щоб стати на змаганнях кращими та реалізувати свої спортивні амбіції.3

1Університет завжди пишався і пишається своїми спортсменами. Їх плекають і шанують в ІФНТУНГ. Нещодавно на повну силу запрацював оновлений спорткомплекс імені А. П. Ґемби, що, поза сумнівом, покращило умови для тренувань. Тож для багатьох спортсменів ІФНТУНГ навіть карантин не став приводом для паузи. І вони таки вибороли свої перемоги. 

Спортивні досягнення студентів в умовах пандемії відзначив своїми нагородами й Студентський парламент. Серед відзначених грошовими преміями СП:

  • Левицький Назар (гр. ЕТ-17-2, ІАБЕ, тренер – Олег Вінтоняк) – І місце на Чемпіонаті України з пауерліфтингу;
  • Владислав Норка ( гр. НІВ-18-2, ІНГІ) – І місце на Чемпіонаті області з класичного жиму лежачи пауерліфтингу (м. Івано-Франківськ) та виконання нормативу кандидата майстра спорту;
  • Кривоніс Марія (гр. ЕК-18-1, ІЕМ) –  ІІ місце в Чемпіонаті України серед чоловіків та жінок з боксу (м. Чернівці);
  • Данилюк Назарій (гр. ІП-19-2, ІІТ) – виконання нормативу майстра спорту з настільного тенісу.

Університетська спільнота вітає успішних спортсменів ІФНТУНГ. А Студентський парламент бажає їм   рухатися вперед, підкорювати все2 нові і нові п’єдестали. Нехай ці перемоги будуть у вашому житті не останніми, а лише одними з багатьох!

А тепер – УВАГА! Ти активний студент? Стаєш переможцем чи призером спортивних змагань? Береш активну участь в науковій діяльності?

З любов‘ю СП ІФНТУНГ #studparlament_ifntuog #students_дарує