За досвідом – на туристичний форум до Львова

Здобувачі вищої освіти Інституту природничих наук і туризму  Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу (ОП «Міжнародний готельно-туристичний бізнес» і «Туризм») долучилися до роботи Львівського міжнародного форуму індустрії туризму та гостинності 20-22 жовтня 2020 р., основна мета якого активізація розвитку внутрішнього та в’їзного туризму, просування українського туристичного продукту на міжнародний ринок, популяризація туристичних можливостей та маловідомих об`єктів України та світу, демонстрація широкому колу фахівців новітніх досягнень в сфері послуг, створення майданчику для проведення переговорів, в тому числі, з іноземними учасниками.

Львівський міжнародний форум індустрії туризму та гостинності проходив за підтримки Державного агентства розвитку туризму, управління туризму Львівської міської ради та управління туризму і курортів Львівської обласної державної адміністрації. Основними темами на панельних дискусіях були виклики і можливості галузі туризму у сучасних реаліях, цьогорічний літній сезон у містах і регіонах України, прогнозування та плани на зимовий і літній сезони 2020−2021, проект оновленого закону України «Про туризм». Учасники мали можливість послухати виступи та дискусії, що  стосувались організації роботи центрів туристичної інформації (ЦТІ) в час пандемії, ефективної комунікації дестинацій та їхнього просування через ЦТІ, розвитку внутрішнього туризму з допомогою цифрових перетворень.

Супроводжували студентів науково-педагогічні працівники ІПНТ (директора ІПНТ, доц. Валерія Омельченка та гарантів ОП – проф. Володимира Гуменюка та доц. Ярослави Коробейникової; фахівця з міжнародного туризму й організації ділових подорожей, доц.  Андрія Мельника). Делегація ІФНТУНГ налагодила професійні контакти на  міжнародній виставці «Готельний та ресторанний бізнес», ознайомилась з презентаційними матеріалами міжнародної виставки «ТурЕКСПО»,  отримала цінні поради від представників туристичного бізнесу. Надзвичайно цікавими для учасників виявились дискусії «Мандруй Україною безпечно», де розглядались також й виклики у туризмі 2020 та шляхи подолання проблем. Варто зазначити, що міжнародна виставка «ТурЕКСПО» – це визначна подія у туристичному бізнесі Західної України, місце зустрічі національних та представників міжнародних туристичних організацій, керівників закладів розміщення відпочинку та оздоровлення.

Не обійшлося і без рекреації: прогулянка історичним центром Львова додала приємних вражень та наснаги до навчання, подальшої роботи і нових подорожей з туристичним рюкзаком.

​​​​​​​

  • Команда Інституту природничих наук і туризму
  • Презентуємо Івано-Франківськ
  • Формат панельної дискусії "Мандруй Україною безпечно. Виклики 2020 та шляхи подолання проблем"
  • Прогулянка історичним центром Львова
  • Емоції біля пам’ятника туристичному рюкзаку