Net4sEnergy презентували на Ярмарку проєктів 2021!

Днями в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу (ІФНТУНГ) відбувся Ярмарок міжнародних проєктів. Мета заходу - демонстрація новітніх досягнень у результаті реалізації міжнародних проєктів, презентація інноваційного потенціалу ІФНТУНГ, популяризація інвестиційної привабливості Івано-Франківщини, обмін ідеями, налагодження співпраці та створення майданчика для проведення переговорів і напрацювання ідей, в тому числі, з іноземними учасниками.

На ярмарку презентували більше 20 міжнародних проєктів, які реалізуються на Прикарпатті ІФНТУНГ, ГО «Бюро розвитку, інновацій та технологій», Туристичною Асоціацією Івано-Франківщини, Агентством з розвитку приватної ініціативи, Департаментом інвестиційної політики, проєктів, міжнародних зв'язків, туризму та промоцій міста Івано-Франківської міської ради спільно з іноземними партнерами. Напрями проєктів різні: від культурної спадщини, інноваційного розвитку, енергетики, екології – до нових навчальних програм, креативного підприємництва.

1Офіційне відкриття заходу відбулось в Науковому містечку «Нова Енергія». З вітальним словом до учасників звернулись: Євстахій Крижанівський - ректор ІФНТУНГ, Максим Карпаш - проректор ІФНТУНГ, Андрій Бойчук - голова Івано-Франківської ОДА, Руслан Марцінків - міський голова Івано-Франківська, Космін Іонуг Андрій - міський голова м. Ботошані (Румунія), Оксана Шийчук - експерт Філії програми HUSKROUA ENI CBC 2014-2020 в Івано-Франківську, Дін Вайт - керівник Проєкту енергетичної безпеки USAID, Річард Томлінс - директор програми «Проєкти Міжнародного центру трансформаційного підприємництва університету Ковентрі» та інші.

Проєкт Net4sEnergy презентував на заході експерт, доцент кафедри енергетичного менеджменту та технічної діагностики Андрій Яворський. Він розповів, що в рамках проєкту в одному із корпусів університету уже встановлено пілотну систему моніторингу споживання енергетичних ресурсів, яка, до слова, є унікальною та передовою (такого типу моніторингових установок немає ні в Україні, ні в Європі) та демонстраційну сонячну електростанцію. Зараз фахівці працюють над розробкою системи енергетичного менеджменту та плану дій сталого енергетичного розвитку для університету.

Презентація проєкту:

 

News Images

PHOTO GALLERY
Додаткова інформація