Навчальний візит 3: ІФНТУНГ

Відповідно до плану реалізації проєкту, протягом березня-травня 2021 року проходять взаємні навчальні онлайн-візити між університетами-партнерами проєкту (ІФНТУНГ; Технічний університет Кошице, Словаччина; Університет Мішкольца, Угорщина; Технічний університет Клуж-Напоки, Північний університетський центр Бая-Маре, Румунія).

21 квітня відбувся третій навчальний візит, організований Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу. До заходу долучились учасники проєктних груп університетів-партнерів, студенти з інституту інформаційних технологій, інституту архітектури, будівництва та енергетики, інституту нафтогазової інженерії та інституту природничих наук і туризму.

Програма заходу передбачала презентацію й обговорення: системи енергетичного моніторингу, що встановлена в одному з корпусів ІФНТУНГ; прикладів найкращих практик української сторони (енергоефективні проєкти для державних установ і розроблена система енергетичного менеджменту); дорожньої карти з енергоефективності для державних установ; системи енергетичного менеджменту; основ Плану дій сталого енергетичного розвитку та клімату (SECAP), зокрема збір даних, типові заходи з енергоефективності.

Цікавою частиною заходу стало виконання учасниками практичних вправ, пов’язані зі збором даних та аналізом даних для Плану дій сталого енергетичного розвитку та клімату.

Відеозапис і всі матеріали навчального візиту

​​​​​​​

News Images

PHOTO GALLERY
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
Додаткова інформація