Енергетичний перехід – найбільший виклик часу для України

Пошук та напрацювання шляхів вирішення надважливого енергетичного питання стануть ключовими на Міжнародному науковому форумі «Нафтогазова енергетика 2023».

Енергетичний перехід країн до сталих економік шляхом відновлювальної енергетики, енергоефективності та сталого розвитку є частиною Стратегії Європейського Союзу.

Серйозність та гострота проблем забруднення повітря, змін клімату та енергетичної безпеки, а також численні переваги сучасних технологій децентралізованої відновлюваної енергетики, вимагають початку масової, невідкладної трансформації енергетичної інфраструктури у всьому світі.

В Україні особливої нагальності та гостроти проблемі енергетичного переходу надає загроза енергетичній безпеці.

Науковці ІФНТУНГ збирають на Форумі науковців, фахівців, партнерів енергетичної галузі, щоб спільно знайти рішення для переходу енергетики в бік чистих та безпечних відновлюваних джерел, що дозволить Україні не лише побудувати нову сильну економіку та вирватися з тривалого соціально-економічного занепаду, але й допомогти міжнародній спільноті вирішити проблему змін клімату та підвищити безпеку та добробут своїх громадян.

Запрошуємо до участі в роботі Міжнародного нафтогазового форуму «Нафтогазова енергетика-2023», присвяченого проблематиці енергетичного переходу.

News Images

PHOTO GALLERY
Додаткова інформація