Гостьова лекція для магістрів від стейкхолдера: Інноваційний розвиток на засадах енергозбереження

14 травня 2024 на запрошення професора кафедри фінансів, обліку та оподаткування Ліліани Гораль відбулася лекція з курсу "Інноваційний розвиток підприємства", яку провів для студентів другого (магістерського) рівня  начальник управління паливно-енергетичних ресурсів, енергозбереження та екології Оператора газотранспортної системи України (ОГТСУ) канд. техн. наук Микита Слободян.

 

Лекція відбулася для студентів груп ФНм-23-1, ОПм-23-1, ПТм-23-1, НКм-23-1,2. Тема лекції "Інноваційний розвиток нафтогазових підприємств на засадах енергозбереження" відповідала робочій програмі і відбулася з презентацією, в якій запрошений лектор розкрив актуальні питання сталого розвитку підприємств, опираючись на нормативно-правові акти і практичний досвід компанії. 

Хочемо наголосити, що п. М. Слободян колишній випускник нашого університету, який отримав кваліфікацію інженера-механіка та магістра з економіки. 

Завжди відрадно, що колишні студенти підтримують прохання своїх викладачів поділитися досвідом зі студентами теперішніми!

в межах реалізації кросдисциплінарного навчання магістрів до обговорення проблем, що піднімалисть під час гостьової лекції стейкхолдера,  приєднались колеги проф. д.е.н. Андрій Устенко, доц. к.е.н Оксана Василик , ( кафедра підприємництва і маркетингу ІФНТУНГ )  , доц. к.е.н Ольга Степанюк ( підсекція обліку кафедри фінансів, обліку та оподаткування ). 

 

 

  • Гост лекція Слободян 1
  • Гост лекція Слободян 2
  • Гост лекція Слободян 3
  • Гост лекція Слободян титул
  • Гост лекція Слободян 4
Додаткова інформація новин:

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця