Традиційний День першокурсника в ІЕМ

Вже традиційно велика економічна спільнота Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу зібралась у Актовій залі університету на захід «Привіт, першокурснику», щоб ще раз привітати першачків. Цей захід – чудова нагода дізнатися більше про свої спеціальності, ближче познайомитися один з одним і відчути себе частиною великої університетської родини.

Першим привітати студентів-першокурсників  Інституту економіки та менеджменту різних спеціальностей («Економіка», «Облік і оподаткування», «Менеджмент», «Маркетинг», «Фінанси», «Підприємництво», «Туризм і рекреація» й ін). зголосився в. о. обов’язки директора ІЕМ Сергій ПОБІГУН. Він щиро радів юним вихованцям, які обрали ІФНТУНГ, та побажав їм добре вчитись та реалізувати свої професійні амбіції у житті.

Опісля, за задумом організаторів дійства – студентської профспілки ІЕМ, відбулась зустріч з успішними старшокурсниками, магістрами та аспірантами різних освітніх програм та спеціальностей, які захоплено розповідали їм про своє навчання в університеті, студентське життя, якість освіти, саморозвиток та можливості, які не можна змарнувати, а час – згаяти, бо це – чи не найцінніший ресурс людини.

Дуже мотивуючими були виступи представників різних кафедр та спеціальностей, які ділились власним досвідом навчання та студентського життя, планами на майбутнє. Так, Юлія ЧОРНООКА,  магістр 1 курсу спеціальності «Економіка», розповідала про переваги навчання на кафедрі прикладної економіки, Уляна ПОДЛЕЦЬКА, студентка 4 курсу спеціальності «Облік і оподаткування», захоплювалась рівнем викладання на кафедрі фінансів, обліку та оподаткування, Іван МАСИК, випускник спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», розповів про свій успішний шлях у професію, менеджери Микола ЦАРУК та Володимир РОМАНОВИЧ (кафедра менеджменту та адміністрування) говорили про дуальну форму освіти та переваги програми подвійних дипломів, Вікторія ШКРОМИДА, студентка 4 курсу спеціальності «Маркетинг», та магістр 1 курсу спеціальності «Підприємництво» Захар КОЧЕРГА розповідали про викладачів-практиків з кафедри підприємництва і маркетингу, які охоче поділяться своїм досвідом та, за необхідності, відгукнуться з порадою чи консультацією. Богдан РЕВЕНКО з 1 курсу магістратури спеціальності «Туризм і рекреація» (кафедра туризму, рекреації та регіонального розвитку) дуже емоційно розповідав про найромантичнішу, на його думку, професію ІЕМ. Варто зазначити, що всі вони одностайні у думці, що треба не лише ретельно вчитись, але й розвиватись, ставити завдання понад навчальний план, набувати досвіду зі студентської лави та впевнено йти до поставленої мети. І тоді прийдуть і успіх, і задоволення від роботи й зарплати.

Після офіційної частини на першокурсників та гостей заходу чекали смаколики, ігри, спілкування та розваги.

 

 

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10