Делегація ІФНТУНГ взяла участь у ІІІ International Staff Week у Польщі

В Краківській гірничо-металургійній академії імені Станіслава Сташица (AGH) завершився ІІІ Міжнародний тиждень навчання персоналу (3rd International Staff Week AGH University of Krakow), що проходив в рамках програми мобільності у вищій освіті студентів та персоналу Еразмус+. До заходу, серед університетів-учасників з 19 країн світу, долучилась й делегація Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу у складі – директора Інституту нафтогазової1 2інженерії, проф. Олега ВИТЯЗЯ та директора Центру міжнародного співробітництва та проєктної діяльності, проф.  Руслана РАЧКЕВИЧА.

Програма міжнародного форуму була цікавою і насиченою різними заходами та зустрічами. З вітальною промовою до присутніх звернувся проректор зі співробітництва AGH професор Рафал ВІШНЬОВСЬКИЙ. Цікавими були презентації заступника директора Центру міжнародної діяльності AGH Павла СВЄРКА та керівниці відділу міжнародних угод і проєктів Олександри ПЕРКІНС-ОЛЄШКОВИЧ, в яких вони розповіли про багаторічний досвід участі польського університету в Еразмусі, мотивацію, інновації та переваги програми.

Для учасників міжнародного заходу були організовані цікаві екскурсії в лабораторії Факультету Буріння, нафти і газу та міжнародний Центр матеріалознавства, де вони мали можливість ознайомитися з роботою сучасного електронного мікроскопа.

В рамках програми Erasmus+ KA171 представники університету –  проф. ВИТЯЗЬ О. Ю. та проф. РАЧКЕВИЧ Р. В. провели зустрічі з представниками адміністрації  факультету Буріння, нафти і газу AGH, а також прочитали лекції польським студентам.3

Представники ІФНТУНГ також брали активну участь в різноманітних  семінарах та воркшопах, зокрема «Erasmus+ Capacity Building for Higher Education action» та «Writing for Publication».

Участь в 3-му міжнародному тижні навчання персоналу Еразмус+ – це нові знайомства з представниками кращих університетів Європи та світу, можливість навчитись працювати в міжнародній команді, можливість обмінюватись досвідом та успішними практиками з колегами задля розвитку університету і впровадження інновацій.

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Акутуальні новини

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця