Обмін досвідом і перспективи партнерства в межах ініціативи Twinning

Доцент кафедри комп’ютерних систем і мереж Іван-Франківського національного технічного університету нафти і газу (ІФНТУНГ), керівник проєкту «Освітня програма подвійних дипломів «Інформаційні технології для сталого розвитку енергетики» Мар’ян Слабінога взяв участь у Міжнародній конференції «Інтернаціоналізація як ключ до стійкості та відбудови: перший рік ініціативи Twinning», яка днями проходила у Львові.

1Серед учасників освітнього заходу - представники університетів України та Асоціації університетів Великої Британії, що долучились до проєкту, компанії Cormack Consultancy Group, Офісу Президента України, Фонду Президента України з підтримки освіти, науки та спорту, Міністерства освіти і науки України та ін.

Відзначимо, що зараз у проєкті беруть участь понад 100 закладів  вищої освіти Великої Британії, США, Європи та України. Серед них і національний технічний університет нафти і газу.

У межах конференції учасники обговорили важливі питання, зокрема: інтернаціоналізація навчання та досліджень в умовах війни, позитивні приклади діяльності університетів в рамках ініціативи Twinning, пріоритети, потреби та шляхи співпраці університетів.

Також сторони поділилися особливостями реалізації проєктів програм подвійних дипломів, обговорили виклики, що стоять перед закладами вищої освіти та поділились досвідом їх вирішення. Учасники домовилися про співпрацю щодо акредитації програм, а також реалізацію спільних міжуніверситетських ініціатив.

Нагадаємо, спільна заявка ІФНТУНГ та Лондонського університету Саут-Банк на грантову підтримку програми подвійних дипломів здобула перемогу в межах британсько-української ініціативи Twinning. І вже цьогоріч ІФНТУНГ запрошує до вступу на нову англомовну програму подвійних дипломів «Інформаційні технології для сталого розвитку енергетики»!

Деталі програми та контактні дані - на сайті ОП: https://it4see.nung.edu.ua

Дізнатися про останні новини програми можна в Telegram-каналі: https://t.me/it4see

 

  • 1