Студент ІФНТУНГ освоює нові інформаційні технології в Канаді

Двічі на рік студентам Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу пропонують можливість навчатися протягом одного семестру в Університеті Реджайни (Канада). Це – науково-дослідний університет, що має гарну репутацію завдяки зосередженню на експериментальному навчанні. Університет має партнерські відносини з урядом, приватними корпораціями, що дозволяє студентам отримувати практичний досвід під час навчального процесц. В структуру університету входять такі факультети: підприємництва (бізнес), аспірантури й досліджень, естетичного мистецтва, інженерії, фізичної культури (кенезіологія), загальних наук та ін.

1У 2021 році не упустили можливість відчути себе на декілька тижнів студентами канадського університету студенти інститутів нафтогазової інженерії, економіки та менеджменту та гуманітарної підготовки та державного управління. Цьогоріч випробувати свою долю вирішив студент інституту інформаційних технологій ІФНТУНГ Пріянк Пошія (Priyank Poshiya), родом з Індії. Якщо для когось вибір університету після школи складний, то для Priyank Poshiya все було очевидним: здобувати освіту треба в університеті, який визнаний в усьому світі, - в ІФНТУНГ. Однак на цьому студент не зупинився, бо вважає, що студентські роки потрібно використати на повну. Проаналізувавши з якими університетами співпрацює ІФНТУНГ, вирішив, що Університет Реджайни найбільш підходить для його подальшого навчання та життєвих цілей. Завдяки університету і Центру міжнародного співробітництва (ЦМC)  зокрема, йому вдалось здійснити свою мрію:

«2Оскільки Канада - це одна з провідних держав, які займають передові позиції у світі за розвитком ІТ-технологій, то мій вибір припав на Університет Реджайни. Дякую адміністрації ІФНТУНГ і працівникам ЦМС, які допомогли мені реалізувати мрію, зараз допомагають і приділяють час. Для навчання я обрав факультет інженерії. Бо вважаю, що дослідницькі установи, новітні технічні лабораторні інструменти Університету Реджайни чудово підходять для виконання завдань моєї дипломної роботи, а також для покращення моїх практичних навиків як майбутнього професіонала»,  - розповідає студент.

Тож бажаємо йому успішного завершення навчання в канадському університеті та чекаємо з новими ідеями в ІФНТУНГ!

До слова, до 22 лютого триває відбір студентів на навчання протягом осіннього семестру 2022-2023 н.р. в Університеті Реджайни (https://www.uregina.ca/).

За посиланням можна переглянути перелік курсів, що пропонують для вивчення: https://banner.uregina.ca:17023/ssbprod/bwckschd.p_disp_dyn_sched

Вимоги до кандидатів:

- 2 курс, 3 курс, 1 курс (магістратура);

- володіння англійською мовою;

- висока академічна успішність.

Щоб взяти участь – зареєструйтесь: https://forms.gle/5pPtaHBrMeYyXBzP9  

Докладніше – на сторінці ЦМС.

 

  • 1