Зустрічаємо першокурстників: День знань 2023

 Сьогодні ІФНТУНГ вкотре  святкує початок навчального року,  і вдруге - за час воєнного стану.  В Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу відбулась офіційна посвята першокурсників у студенти – друга в умовах війни. Традиційно ця урочистість ознаменовує початок навчального року і стає символічним першим кроком абітурієнтів у студентське життя. це новий навчальний рік  -  ще один крок до стійкості і формування нових поколінь українців. 

Після традиційної посвяти першокурсників нафтою нових студентів Інституту економіки та менеджменту  вітали Директор ІЕМ проф. д.е.н. Іванна Запухляк, представники Дирекції ІЕМ, завідувачі кафедр, гаранти та куратори. Спільнота  Інституту економіки та менеджменту ІФНТУНГ  радо вітає в стінах університету першокурсників бакалаврських та магістерських програм. їхніх батьків, стейкхолдерів та  друзів ІФНТУНГ.

Вся університетська спільнота бажає студентам, щоб університет став для них місцем становлення та зростання у професії. Навчайтесь наполегливо, шукайте своє місце у професії, починаючи зі студентської лави!  Нові завдання ставить  перед нами та трагедія , яка відбувається в Україні. У новому році нас чекає багато роботи: тож запрошуєм нашу викладацьку та студентську спільноту до спільної праці. 

 

 

  • день знань (2)
  • день знань (3)
  • день знань (4)
  • день знань (5)