Вчимось комунікувати на рівних

В Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу у рамках підписаного Меморандуму про взаєморозуміння та співробітництво з ГО «СПІЛЬНОМИ» відбулась зустріч «Комунікація «на рівних» в ІФНТУНГ».

У заході взяли участь представники адміністрації університету – ректор Ігор ЧУДИК, проректори з науково-педагогічної роботи Сергій ЗІКРАТИЙ та Сергій1 КУРОВЕЦЬ, начальник навчального відділу Ігор ШОСТАКІВСЬКИЙ, викладачі, студенти.

Зустріч модерувала голова Правління громадської організації «СПІЛЬНОМИ» Віра КУДЛАЧ. У процесі діалогу учасники й учасниці зосередилися на факторах, які сприяють або перешкоджають дотриманню принципу рівних прав і можливостей у комунікації між різними сторонами. За підсумками заходу розроблено перелік пропозицій і рішень, які зможуть почати втілювати в життя студенти, викладачі, адміністрація, керівники відділів у новому 2024 році. За словами ректора ІФНТУНГ Ігоря ЧУДИКА, «напрацювання стануть суттєвим наповнення комунікаційної стратегії університету».

Накреслено також плани на майбутню плідну співпрацю між партнерами у прийдешньому 2024 році.

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Акутуальні новини

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця