ПРО ПРОЄКТНУ ДІЯЛЬНІСТЬ ВГО "ІННОВАЦІЙ УНІВЕРСИТЕТ"

ПРО ПРОЄКТНУ ДІЯЛЬНІСТЬ ВГО "ІННОВАЦІЙ УНІВЕРСИТЕТ"

Вітаємо колег із перемогою у конкурсі для громадських організацій щодо реалізації проєктів, на підтримку міст та громад України у плануванні розвитку з врахуванням зеленого відновлення за фінансової підтримки Федерального міністерства економіки та кліматичних дій Німеччини в рамках проєкту Міжнародної Кліматичної Ініціативи (ІКІ) “Посилення громадянського суспільства в реалізації національної кліматичної політики”.

Ініціативна група науковців під керівництвом Теодозії Яцишин, голови місцевого осередку ВГО «Інноваційний університет» у Івано-Франківській області  представила до участі у конкурсі проєкт екологічного спрямування на тему: «Відродження естетико-екологічних функцій малих водотоків р. Млинівки (Стебницької) та р. Радчанки на території Івано-Франківської МОТГ».  

До складу проєктної команди ввійшли науковці, асоційовані члени ВГО «ІУ»: Тамара Кундельська, Михайло Микицей та Галина Грицуляк.

Термін реалізації проєкту 6 місяців, завершення - 31 січня 2024 року.

Про 10 проєктів, підтриманих Екодією з метою зеленого відновлення українських громад читайте тут https://ecoaction.org.ua/10-proiektiv-vidnovlennya.html?amp

Публікація на сайті ВГО "ІУ" https://inun.org.u

  • 22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця