Працюємо заради успішного майбутнього

Днями на базі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу відбулося спільне засідання обласного методичного об'єднання заступників директорів закладів фахової передвищої освіти Івано-Франківської області. Нарада проходила під головуванням Василя Скрипника – керівника обласного методичного об’єднання заступників директорів з навчальної роботи ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Івано-Франківської області, заступника директора з навчальної роботи Надвірнянського коледжу НТУ, кандидата технічних наук, доцента.

1У стінах університету колег привітав перший проректор, професор Олег Мандрик. Він розповів присутнім  про масштаби та перспективи діяльності єдиного в Україні ЗВО нафтогазового профілю IV рівня акредитації. Так, за словами Олега Миколайовича, ІФНТУНГ має всі умови, які допоможуть студентам стати досвідченими фахівцями в обраній професії, отримати диплом європейського взірця, пройти закордонні стажування,зробити кар’єру та впевнено вести свою країну шляхом успішної європейської держави. «Випускники ваших навчальних закладів повинні знати, що освіту зі свого фаху вони можуть продовжити у нас. Ми готові надати студентам коледжу можливість покористуватись нашим аудиторним та лабораторним фондом, щоб вони могли оцінити матеріально-технічну базу університету, призначену для викладання низки дисциплін. Випускники коледжу мають бути поінформовані про можливості дуальної освіти в ІФНТУНГ, а також про подвійні дипломи. Для нас важливо, щоб випускник коледжу бачив широкі перспективи для себе не лише щодо здобування вищої освіти в нашому університеті, але й в Україні загалом», – наголосив перший проректор університету.

2Про особливості впровадження дуальної форми здобуття освіти в навчальному закладі розповіла присутнім координатора дуальної освіти університету, завідувачка кафедри підприємництва та маркетингу, професорка Ірина Перевозова. Вона ознайомила слухачів із перевагами й обмеженнями по дуальній формі освіти, вимогами й інноваційними методами такого навчання тощо. Загалом Ірина Володимирівна вбачає великі перспективи розвитку цієї форми здобуття освіти, адже дуальна форма здобуття освіти  дає відповідь на ключове питання – ефективного працевлаштування наших випускників як сформованих спеціалістів.

3Найскладніше для вступників – не помилитися з вибором фаху, який дасть можливість реалізувати мрії й забезпечить успішне майбутнє, але й непросто також вступити до університету. Про те, як успішно пройти вступну кампанію 2023 року розповів відповідальний секретар Приймальної комісії ІФНТУНГ Олег Фафлей.

Після плідної роботи представники адміністрації провели екскурсію університетом й запевнили представників коледжів, що відкриті до співпраці, адже тільки завдяки спільній роботі нас чекає успішне майбутнє у відновленій могутній Україні!

 

  • 1