Перше засідання оновленої Вченої ради ІФНТУНГ

Листопадове засідання Вченої ради Івано-Франківського національного університету нафти і газу розпочалось з обрання нових голови та заступника голови Вченої ради ІФНТУНГ. Головою Вченої ради одноголосно обрано ректора університету Ігоря ЧУДИКА, а його заступником – проректора з науково-педагогічної роботи Сергія ЗІКРАТОГО.

На першому засіданні Вченої ради під керівництвом нового очільника обговорили важливі питання та ухвалили нагальні рішення. Зокрема, відбулась презентація проекту Стратегії розвитку ІФНТУНГ на 2024-2028 рр., затверджено зміни у структурі університету. Розглядались питання нових наукових фахових видань, вдосконалення структури та змісту освітньо-наукових програм тощо.

Члени Вченої ради високо оцінили роботу попереднього голови Вченої ради – Євстахія КРИЖАНІВСЬКОГО та подякували йому за плідну роботу. Гідно були також оцінені досягнення проректора з наукової роботи ІФНТУНГ Олександра КОНДРАТА. Його нагороджено грамотами голови Івано-Франківської обласної ради, голови Івано-Франківської обласної військової адміністрації та Почесною грамотою МОН України.

 

  • 1
  • 2