Новий партнер ІФНТУНГ — ІТ-компанія NetLS

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу та ІТ-компанія NetLS підписали договір про співпрацю з метою розвитку компетенцій викладачів, аспірантів та студентів щодо викладання сучасних технологій в ІТ галузі, створення нових освітніх дисциплін.

Сьогодні, при стрімкому розвитку ІТ-технологій, ринок потребує висококваліфікованих спеціалістів. Таких фахівців готують в Інституті інформаційних технологій, який вважають регіональним лідером з підготовки ІТ-спеціалістів. Тому вигода від такої співпраці є обопільно: згодом компанія матиме висококваліфікованих спеціалістів, а для  випускників університету стане потенційним роботодавцем і базою для проходження практики для студентів. 

1«Співпраця з NetLS дозволить нашим викладачам, аспірантам  і студентам здобувати практичний досвід роботи в ІТ-сфері та покращувати свої навички», – наголосив на важливості співпраці директор Інституту ІТ Ігор Лютак. – Ми надіємось, що ця співпраця допоможе нашим студентам підготуватися до успішної кар'єри в ІТ-галузі».

«Наша місія — створити інструменти, які допоможуть бізнесу та його клієнтам встановити тривалі довірчі відносини.  Завдяки нашій ефективній команді фахівців ми пропонуємо повний цикл ІТ-послуг у розробці програмного забезпечення та консалтингу, дослідженнях та розробці та інженерії даних. Наші інженери спеціалізуються на системній архітектурі, хмарних рішеннях для великих даних і програмному забезпеченні Data Science. Наш більш ніж 10-річний досвід дозволяє нам розвивати та забезпечувати якість кожного проєкту, який ми робимо, з великим розумінням сфери, з якою ми працюємо», – зазначив власник (СЕО) компанії NetLS Любомир Рученчин.

1Згідно з підписаним договором ІТ-компанія NetLS надаватиме викладачам, аспірантам і студентам Інституту ІТ ІФНТУНГ можливість здобувати практичний досвід роботи в ІТ-сфері та навчатися від досвідчених фахівців компанії. Крім того, сторони планують проводити спільні заходи для популяризації інформаційних технологій.

Довідково. NetLS (англ. Network Leading Services) — компанія з розробки програмного забезпечення, заснована в 2007 році в Івано-Франківську. Команди NetLS мають великий досвід розробки, підтримки та консультування в таких сферах, як: охорона здоров’я, фінансові технології, безпека, електронна комерція, нерухомість, подорожі, медіа, маркетинг та освіта. Компанія надає послуги R&D для таких систем, як: BSS, GIS, E-Commerce, Scraping System, Virtual Assistant, AI, GPS tracking systems, Cross-Platform Mobile apps, CMS, CRM and ERP.

Уся розробка виконується здебільшого за допомогою C# і Java Script у поєднанні зі службами Microsoft, щоб можна було зосередитися, розвивати досвід і надавати найкращі послуги в цій галузі.

Основними напрямками роботи компанії є:

- фінансова сфера (Fintech), 

- корпоративний сегмент, а саме міграція додатків у хмару (App Migration to Cloud) і документообіг ,

- DD office invest. 

Найцікавішим напрямком роботи компанії є сервіс DD office invest. Його суть полягає в залученні інвесторів, які «продають» компетенцію нашої команди іншим портфельним інвесторам чи великим заводам, і це дає компанії швидкого розвитку, збільшення ефективності та можливості масштабування спеціалістів.

 

  • 1