Майбутні науковці торують свій шлях на студентських наукових конференціях

На кафедрі  технології захисту навколишнього середовища та безпеки праці Інституту нафтогазової інженерії відбувся перший тур ХХХVІ Студентської науково-практичної конференції Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.  Студенти наукових гуртків «Технолог майбутнього» та «Перші кроки в науці», а також всіх спеціальностей та різних курсів навчання взяли активну участь у конференції. Наукові доповіді студентів стосувались сучасних технологій використання штучного інтелекту в екологічних дослідженнях, впливу важких металів на довкілля та живі організми, захисту від шкідливих1 випромінювань сучасних комп’ютерів та ґаджетів та багатьох інших актуальних тем, пов’язаних з захистом навколишнього середовища. Обґрунтування обраної тематики супроводжувалося презентаціями зі змістовними слайдами. Доповіді отримали 2позитивні відгуки учасників конференції та викладачів.
Зустріч відбувалася у змішаному форматі, супроводжувалася діалогом між учасниками та гостями. Майбутні науковці зі студентської лави вчаться полемізувати та давати цікаві та ґрунтовні відповіді на питання під час обговорення.

Хоча всі виступи студентів були ґрунтовно підготовані, все ж молодих дослідників визначились переможці:

І місце: студентка гр. ЕКО-21-1 Діана ЛИННИК (наук. кер. Г. М. ГРИЦУЛЯК);

ІІ місце:  студент гр. ІП-23-2 Андрій ПАСКАР (наук. кер. Г.М. КРИВЕНКО),  студентка гр. ІПО-23-1 Наталія ГЛОВИН  (наук. кер. Г.М. КРИВЕНКО), студентка гр.  ЕКО-23-1 Євніка РЕШЕТНЯК (наук. кер. Г. М. ГРИЦУЛЯК);

ІІІ місце: студентка гр. ТЗ-20-1 Марія МЕДВІДЬ  (наук. кер. І. В. ПЕРКУН), студентка гр. ТЗ-21-1 Уляна БОДНАР (наук. кер. А. О. КОЦЮБИНСЬКИЙ), студентка гр. ТЗ-21-1 Анастасія ІЛЬКІВ (наук. кер. В. І. ЛОПУШНЯК).

345679

Вітаємо переможців І туру ХХХVІ Студентської науково-практичної конференції ІФНТУНГ та бажаємо їм наснаги та енергії для подальших наукових досліджень. Адже гідна наукова зміна торує свій шлях зі студентської лави!

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Акутуальні новини

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця