Керівники ЛВДС «Броди» та делегація ІФНТУНГ обговорили вектори співпраці

У рамках підписаного Меморандуму про співпрацю (№187 від 17 липня 2023 р.) між ІФНТУНГ та АТ «Укртранснафта» відбулась продуктивна зустріч викладачів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу з керівництвом ЛВДС «Броди» АТ «Укртранснафта». Представники кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій (АКІТ) Інституту інформаційних технологій  та кафедри транспортування та зберігання енергоносіїв (ТЗЕН) Інституту1 нафтогазової інженерії обговорили з керівництвом ЛВДС «Броди» –  начальником станції А. С. ФІГУНОМ та заступником начальника В. Б. ЛАПКОМ,  за круглим столом питання налагодження співпраці та обміну досвідом між фахівцями галузі та представниками університету.

2В рамках зустрічі було представлено наявні освітньо-професійні програми першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти кафедри АКІТ та ТЗЕН та обговорено наповнення цих програм. Також обговорювали питання забезпечення галузі висококваліфікованими кадрами та відпрацювання механізмів щодо підвищення якості освітнього процесу загалом і в межах освітньо-професійної програми «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» спеціальності 174 – «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка», а також освітньо-професійних програм спеціальності 185 – «Нафтогазова інженерія та технології».

За результатами зустрічі було запропоновано низку ініціатив, які  сприятимуть розвитку синергії між навчальною та виробничою сферами з метою покращення якості підготовки висококваліфікованих фахівців.

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4