ІФНТУНГ серед перших долучився до програми подвійних дипломів з британськими університетами

29 листопада 2023 року в Києві компанія Cormack Consultancy Group спільно з Міністерством освіти і науки України і Фондом Президента України з підтримки освіти, науки та спорту провели круглий стіл «Ініціатива Twinning: Підсумки запуску освітніх програм подвійних дипломів з університетами Великої Британії».

До дискусії долучилися заступник МОН України Михайло ВИННИЦЬКИЙ, радниця-уповноважена Президента України з питань Фонду Президента України з1 підтримки освіти, науки та спорту Ольга БУДНИК, представники директорату фахової передвищої і вищої освіти, а також представники закладів вищої освіти Великої Британії та України. Від команди британсько-української ініціативи на зустрічі були 2присутні: засновник і керівник CCG Чарльз КОРМАК, директор проєкту Twinning Олександр СМИРНОВ та заступниця директора проекту Оксана ВАВРЕНЧУК.

Шість університетів, серед яких - Івано-Франківський національний університет нафти і газу, представили перші напрацювання щодо запуску програм подвійних дипломів в рамках ініціативи Twinning, перший набір здобувачів на які був проведений восени 2023 року. Представники університетів поділилися викликами, що стоять перед учасниками проекту, та перспективами забезпечення сталості освітніх програм. 

ІФНТУНГ та напрацювання колективу університету щодо запуску програми подвійних дипломів «Інформаційні технології для сталого розвитку енергетики» представляв доцент кафедри комп'ютерних систем і мереж Інституту інформаційних технологій, координатор програми подвійних дипломів від ІФНТУНГ Мар'ян СЛАБІНОГА.

Представники МОН України та Фонду Президента України високо оцінили старання учасників проекту та висловили підтримку і готовність реагувати на виклики, які ставитиме перед українською вищою освітою процес налагодження співпраці з системами вищої освіти європейських країн.
Детальніше ознайомитися з програмою подвійних дипломів ІФНТУНГ та London South Bank University можна за посиланням https://it4see.nung.edu.ua

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4