Онлайн-заняття із фахівцем-практиком, експертом з енергоефективності ГО "Бюро розвитку, інновацій та технологій" Сергієм Максим’юком

4 жовтня 2023 року в рамках дисципліни «Енергетична сертифікація», яка проводилась для здобувачів вищої освіти ОП «Енергетичний менеджмент» (ОКР «магістр», спеціальність 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»), проведено онлайн-заняття  із фахівцем-практиком, експертом з енергоефективності ГО "Бюро розвитку, інновацій та технологій" Сергієм Максим’юком. 

@Сергій Максим’юк має багаторічний практичний досвід роботи атестованим енергоаудитором. Студенти дізналися про порядок розрахунку енергетичного сертифікату, обговорили зі спікером актуальність теми лекції та перспективи майбутнього працевлаштування. 

В процесі енергосертифікації виникає багато нюансів, які легко вирішуються за наявності досвіду в таких роботах, однак в початківців виникають певні труднощі. Тому частина лекції була зосереджена саме на таких нетипових ситуаціях. Студенти активно підтримували лектора, задаючи питання та уточнюючи інформацію. 

@Кафедра ЕМТД висловлює щиру подяку за співпрацю Сергію Максим’юку!

 

 

 

  • фото2
  • фото 3
  • фото 4
  • фото5