Залишатись собою: формула засад та успіху

Вчора в Івано-Франківській обласній філармонії імені Іри Маланюк відбулась презентація книги «Бути собою. Спогади, роздуми, документи» Степана ВОЛКОВЕЦЬКОГО – почесного голови Івано-Франківського обласного об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта»  ім. Т. Шевченка, одного з найвідоміших прикарпатських політиків 90-х років, часів проголошення української Незалежності, прийняття Конституції України, ухвалення реформаторських рішень в Україні та Івано-Франківській області, депутата Верховної ради України перших двох скликань, а ще голови Івано-Франківської обласної ради (1992-1998) та Івано-1Франківської обласної державної адміністрації (1994-1997), Надзвичайного і Повноважного Посла України в Грузії (1998-2003) та Азербайджанській республіці (2005-2008), а ще багаторічного викладача та професора Івано-Франківського національного 2технічного університету нафти і газу. Тож на заході поруч з представниками міської та обласної влади можна було побачити його колег та однодумців з університету. Модерував презентацію директор Інституту гуманітарної підготовки та державного управління, проф. Дмитро ДЗВІНЧУК.  Багато теплих слів про автора сказав почесний ректор ІФНТУНГ, академік НАН України Євстахій КРИЖАНІВСЬКИЙ. А от висока честь  вручити медаль Степану ВОЛКОВЕЦЬКОМУ «За заслуги перед Прикарпаттям» під час презентації випала ректору ІФНТУНГ, проф. Ігорю ЧУДИКУ, адже Степан Васильович знакова особистість не лише для нашого краю, але й для ІФНТУНГ.

Його книга «Бути собою» – формула не тільки для кожної людини, але і для народу. Вона знайомить читача з життєвою дорогою, принципами Степана ВОЛКОВЕЦЬКОГО, а також з багатьма цікавими історичними документами вагомого політичного шляху.

Університетська спільнота вітає свого колишнього колегу з творчим успіхом та високою нагородою та бажає йому доброго здоров’я, цікавих ідей та натхнення!

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Акутуальні новини

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця