Випускники ІФНТУНГ зможуть працювати в авіабудуванні

Кожна угода, яку підписує Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу зі своїми партнерами, зазвичай відкриває нові перспективи для його студентів. Але нині у хлопців та дівчат, котрі тут навчаються, з’явились можливості, на які вони навіть не сподівались, вступаючи до ІФНТУНГ. Адже саме сьогодні була підписана Угода про співпрацю університету з відомою компанією «Прогрестех-Україна», яка займається високими технологіями в галузі машинобудування, зокрема в авіабудуванні.

Досить сказати, що ця компанія увійшла до числа учасників глобальної мережі постачальників і партнерів «Boeing» та була відзначена найпрестижнішою корпоративною нагородою «Постачальник року». А за результатами четвертого року співпраці «Boeing» вшанував «Прогрестех-Україна» почесною нагородою за виняткову ефективність і високу якість робіт «Performance Excellence Award 2017».

Тут працюють висококваліфіковані інженери, які створюють технології майбутнього, і відтепер шанси випускників ІФНТУНГ потрапити до їх числа – зростають. Ректор ІФНТУНГ Євстахій Крижанівський зазначив:1

-Ми будемо співпрацювати й шукати нові форми поєднання навчання з виробництвом, щоб студент міг інтегруватися в середовище своєї майбутньої спеціальності, а роботодавець, у свою чергу, до нього придивитися. Це важливо, оскільки машинобудування має велику перспективу в Україні, особливо в Західному регіоні. І якщо ми зараз правильно визначимо пріоритети та скеруємо на них свої зусилля, то невдовзі Україна стане високотехнологічною державою.

До слова, хороші можливості професійної самореалізації в «Прогрестех-Україна» відкриваються не лише для випускників Інституту інженерної механіки ІФНТУНГ. Заступник директора по роботі з персоналом компанії «Прогрестех-Україна» Максим Гладський каже:

-Наша компанія є постачальником високоінтелектуальних інженерних послуг в різних галузях машинобудування, авіабудування. Ми розробляємо не тільки інженерні, але й програмні рішення, що зосереджені, здебільшого, навколо авіації. Спектр наших робіт настільки широкий, що з кожним роком залучаємо дедалі більше фахівців, які працюють за спорідненими спеціальностями. Кваліфікованому інженеру не обов’язково мати авіаційних фах, щоб інтегруватися в авіаційне середовище. Безумовно, для цього потрібно пройти певну підготовку, яку забезпечує наша компанія, але тих базових знань, які дають університети України за спеціальностями, що нас цікавлять, вистачає для успішного початку кар’єри в галузі авіації. Тому для студентів ІФНТУНГ сьогоднішній договір – хороша можливість знайти свою нішу в цій високотехнологічній сфері.

Про деталі ми розповімо згодом на сайті ІФНТУНГ. Тож стежте за нашими публікаціями.

 

 

  • 1
  • 2
  • 11
  • 22
  • 222
  • 22211
  • 9