Вітаємо студентів першого курсу

   15 вересня відбулось зустріч першокурсників із колективом Кафедри комп’ютерних систем і мереж. Завідувач кафедри Мельничук Степан Іванович привітали першокурсників та наголосив, що від сьогодні для них розпочинається нелегкий, але неймовірно цікавий шлях до здобуття знань, професійного становлення, формування свідомих громадян і справжніх патріотів, готових працювати заради розвитку України, творчо мислячих, прагнучих до пізнання, спроможних ставити перед собою мету та досягати її.

    Дорогі першокурсники колектив кафедри комп’ютерних систем і мереж вітає Вас з початком навчання за освітньою програмою «Комп’ютерна інженерія».

   Ми всі разом щодня працюємо на наше спільне майбутнє. Сідаючи за студентські лави, пам’ятайте, що ви зробили дуже відповідальний вибір у своєму житті. Пам’ятайте, усі перешкоди долаються силою знань. Могутня, процвітаюча держава починається з освітніх аудиторій. Саме ваше прагнення до навчання та пізнання, творчого мислення та самореалізації є запорукою гідного майбутнього. Бажаємо Вам стати гідними членами нашої міцної та дружньої родини, досягти своєї мети, зустріти добрих і надійних друзів, бути активними, цілеспрямованими, наполегливими, із гордістю нести звання студента Кафедри комп’ютерних систем і мереж Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

   Слава Україні! Героям слава!

 

  • КІ 2022 15.09.2022
  • КІ 2022 15.09.2022
  • КІ 2022 15.09.2022
  • КІк 2022 15.09.2022