Вітаємо наших студентів магістратури з успішним захистом магістерських робіт!!!

5 та 6 грудня 2018 р. на кафедрі філології та перекладу відбувався захист магістерських робіт студентами групи ФІЛм-17-1.

Тематика представлених робіт охоплювала різноманітні перекладознавчі та лінгвістичні аспекти: термінологічні системи англійської мови нафтогазової галузі та сільського господарства, лінгвостилістичні особливості перекладу рекламних слоганів, субтитрування кінофільмів, лінгвостилістичні засоби втілення концепту «кохання» у сучасній англійській драматургії, функціонування експресивних синтаксичних конструкцій в художньому творі тощо.

Члени державної екзаменаційної комісії високо оцінили результати наукових розвідок та їхню кваліфіковану презентацію: 15 здобувачів отримали оцінку «відмінно», ще 4 роботи оцінені на високе «добре».

Голова комісії, кандидат філологічних наук, доцент кафедри мовознавства ІФНМУ Гуцол Марія Іванівна відзначила високий рівень підготовки наших випускників, розмаїття та актуальність досліджуваних тем, використання сучасних методів досліджень, зокрема корпусного пошуку та роботу з іншими комп’ютерними програмами, практичну значущість отриманих наукових результатів, що можуть у майбутньому бути впроваджені в навчальні програми.

Завідувач кафедри проф. Когут О. В., керівники наукових робіт та усі викладачі кафедри вітають студентів з успішним захистом магістерських робіт та бажають великих звершень у подальшому професійному житті.

 

  • захист магістерських робіт
  • захист магістерських робіт
  • захист магістерських робіт
  • захист магістерських робіт
  • захист магістерських робіт
  • захист магістерських робіт