Відновленні університету після трагічних подій 22 червня

Руку допомоги  у відновленні університету після трагічних подій 22 червня цього року простягнули Івано-Франківському національному технічному університету нафти і газу вітчизняні та іноземні компанії, благодійні організації, навчальні заклади, наші випускники та просто небайдужі люди.  Днями допомога надійшла від німецьких благодійників, які за сприяння та організації випускника ІФНТУНГ Яреми ПОПОВИЧА поставили університету якісні з пресованого дерева комп’ютерні столи у комплекті зкріслами для облаштування зруйнованих після прильоту класів. 

Доставкою гуманітарної допомогою займався безпосередньо в. о. кафедри технічної механіки, інженерної та комп'ютерної графіки Інституту інженерної механіки та робототехніки, доц. Василь ПОПОВИЧ. Розвантажувати зібрались усім колективом. 

Ректор ІФНТУНГ Ігор ЧУДИК дуже задоволений міжнародною підтримкою університету та ініціативою наших випускників, які не лише в Україні, але й з різних куточків світу організовують допомогу рідному ЗВО. Велика дяка й німецьким благодійникам, які активно допомагають нам відновитись та стати кращими.