Відкритий лист до Національного фонду досліджень України

Шановні Станіславе Йосиповичу,  Ольго Олександрівно та члени Наукової ради Національного фонду досліджень України!

 

Висловлюємо подяку Керівництву і Науковій раді Національного фонду досліджень України за плідну співпрацю у вирішенні наукових проблем сьогодення. Підводячи підсумки 2023 року, можемо стверджувати, що лише спільно Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу та Національний Фонд досліджень України, працюючи над технічними, оборонними та соціально-економічними проектами, можуть здійснювати важливу місію – сприяти сталому розвитку економіки та суспільства та наближати нашу Перемогу!

Проєкти, які реалізовані та діють в університеті завдяки підтримці Фонду, мають на меті покращення інвестиційної привабливості, технічної досконалості, екологічної стійкості та економічної ефективності регіональних та національних економічних систем. Завдяки постійному фінансуванню діючих проєктів спостерігаємо високий рівень вмотивованості науковців та динамічний розвиток науки в університеті. У складний для країни та науки час разом ми показуємо відданість науці і суспільству. 

Розпочинаючи новий 2024 рік, дякуємо Вам за активний пошук міжнародних донорів та інвесторів, за постійний неспокій і турботу про якість наукових досліджень, за впроваджувані динамічні зміни і бажаємо й надалі сприяти розвитку наукових досягнень нашої країни на благо її відновлення та економічного розквіту після Перемоги!

 

З повагою

ректор, д.т.н., проф.                                       Ігор ЧУДИК

проректор з наукової роботи , д.т.н., проф.   Олександр КОНДРАТ

Акутуальні новини

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця