СТУДЕНТСЬКА МОЛОДЬ І НАУКОВИЙ ПРОГРЕС

XXІV Міжнародний науково-практичний форум «Теорія і практика розвитку агропромислового комплексу та сільських територій»
4-6 жовтня 2023 р. відбувся науковий захід у Львівському національному університеті природокористування, який має статус однієї з найважливіших подій у сфері аграрної та економічної науки України.
Програма форуму передбачає пленарне засідання, роботу дев’яти  міжнародних науково-практичних конференцій, семи  міжнародних студентських наукових конференцій, які відбувалися протягом вказаного періоду.
5 жовтня 2023 року в рамках форуму відбулася міжнародна науково-практична конференція «Організаційно-економічний механізм розвитку агропромислового комплексу і сільських територій», на якій дистанційно з доповідями виступили і викладачі ІФНТУНГ кафедри ТЗБП доц. Грицуляк Галина та доц. Коцюбинський Андрій
В роботі студентської секції прийняли участь студенти кафедри ТЗБП: (Романюк Яна, Петровський Богдан) та Екології (Линник Діана)
Науково-практична конференція покликана стати платформою:

Дякуємо організаторам форуму, однодумцям і колегам за готовність ділитися своїми думками, ідеями, презентували результати завершених досліджень.

  • 1
  • 2
  • 2

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця