Скажи НІ російським сервісам. Огляд альтернативних CRM та план міграції

Запрошуємо на вебінар Скажи НІ російським  сервісам. Огляд альтернативних CRM та план міграції 

13 травня (пятниця), 11:00 – 12:00 Онлайн (https://us02web.zoom.us/j/86180293028?pwd=M1g0TXJ6VWEvelZZR1BrRlVoaUNWd… ID: 861 8029 3028; Passcode: 015747)

На вебінарі розглянемо українські та зарубіжні CRM-системи, що можуть повністю замінити російські amoCRM, Bitrix24 та RetailCRM, а також сервіси типу Мій Склад. 

Розберемо на прикладах demo кабінетів різних CRM-системи, для яких напрямів бізнесу вони підходять найкраще та який функціонал для роботи компаній у поточних реаліях віддаленої роботи вони закривають.

На вебінарі ми обговоримо

  • За якими критеріями та яким функціоналом слід порівнювати CRM-системи для вибору необхідної саме для вас під потреби вашої компанії.
  • Які CRM-системи обрали ми з переліку понад 20 варіантів та чому.
  • Огляд універсальної CRM - Pipedrive: основні функції та чим саме вони будуть корисні для компанії.
  • Огляд OneBox та особливостей функціоналу цієї системи.
  • Огляд CRM для товарного бізнесу та можливості її функціоналу.
  • Що необхідно продумати та підготувати для переходу з однієї CRM на іншу?
  • На яке підводне каміння можна наштовхнутися в процесі?

Додатково при наявності часу можемо розглянути, які є зручні в користуванні українські та іноземні Project-системи для ведення проектів та дистанційної організації робочого процесу віддалених команд.

Захід проводиться за сприяння гаранта ОПП "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" Побігуна С. А. в межах дисципліни "Стратегія бізнесу".

Експертка заходу:

 Олена Топтуненко

Підприємниця, співзасновниця центру керування продажами “DOitWELL” та керівниця напрямку автоматизації відділів продажу.

Досвід:
- 10 років у продажах від менеджерки з продажу до керівниці відділу продажу та керівниці напряму;
- 8 років на керуючій посаді, як керівниця відділів продажів та співвласниця бізнесу;
- 5 років в автоматизації бізнес-процесів;
- 5 років сертифікована спеціалістка інтегратора з досвідом налаштування дев’яти програмних продуктів для автоматизації різних сфер бізнесу;

Основна спеціалізація - оптимізація та автоматизація бізнес-процесів у компаніях, впровадження CRM-систем, телефонії,call-tracking систем, вибудовування наскрізної аналітики.

Співпрацювала з компаніями: Київміськбуд, Бізнес Молодість Київ, Креатор Сіті, Новбуд (Петровский), Светкомплект (одні з лідерів ринку з продажу освітлення), Арпал (міжнародний виробник сільськогосподарського обладнання) та ще 45 проектів у різних сферах бізнесу.