Працюємо для розбудови науки майбутнього

☝️ Працюємо для розбудови науки майбутнього

Днями за ініціативи Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України відбулася Регіональна зустріч Рад молодих вчених (РМВ) Івано-Франківської області. ІФНТУНГ був представлений у складі голови Ради молодих учених університету, професорки кафедри Технології захисту навколишнього середовища Теодозії Яцишин та інших представників РМВ.

Основна робота рад молодих вчених зосереджена на оптимізації професійної діяльності молодих науковців та їх творчої самореалізації. Саме й тому на порядок денний заходу було винесено питання викликів і можливостей у діяльності рад молодих вчених та молодих вчених у Івано-Франківській області в умовах війни. Бо тільки визначивши місцеві можливості й проблеми, можна ефективно розвивати науку на загальнодержавному рівні, в тому числі реформувати систему її фінансування, сприяти генерації нових ідей та їхній якісній експертизі.

Також у межах зустрічі вчені розглянули питання, пов'язані з підтримкою наукової та науково-технічної діяльності в країні, комерціалізацією та впровадженням/масштабуванням наукових розробок. Крім того, РМУ при МОН України представила проекти, спрямовані на підтримку та стимулювання наукової та науково-технічної діяльності молодих вчених в умовах війни.

🌐 Докладніше: https://nung.edu.ua/news/pratsyuyemo-dlya-rozbudovy-nauky-maybutnoho

  • 2
  • 3

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця