Польові дослідження «Бізнес в реаліях» з ароматом кави

Креативний підхід до навчальних практик студентів освітньо-професійних програм «Економіка бізнесу» та «Міжнародна економіка» спеціальності 051 – Економіка вигадали на Кафедра прикладної економіки ІЕМ ІФНТУНГ. Для цього створили програму польових досліджень «Бізнес в реаліях», у рамках якої сьогодні й відбулась навчально-ознайомча практика для здобувачів ІІ курсу (групи ЕК- 22-1, МЕ-22-1) спеціальності 051 Економіка у компанії Coffee Lab Roasters.

 Студентів та відповідальних за практику викладачів – завідувачку кафедри прикладної економіки Уляну БЕРЕЖНИЦЬКУ, доцентів цієї ж кафедри – Людмилу ВОЙТКІВ, Ірину МЕТОШОП, асистента Наталію ЯЩЕРІЦИНУ, зустрів один із співзасновників, випускник кафедри прикладної економіки, стейкхолдер освітньої програми «Економіка бізнесу» Тарас ВОЙТКІВ. Він та провів екскурсію та поділився досвідом організації фірми, якій вже виповнилось 8 років, й важливими акцентами у провадженні бізнесу.

Крім того, студенти ознайомились з виробничим процесом обсмажування і фасування кави, детально вивчили питання логістики сировини, обладнання, особливостей кадрової та маркетингової політики.

Докладніше читайте тут (завантажити)

 

 

  • 1 2024
  • 2 2024
  • 3 2024