Підбиваючи підсумки року

21 грудня 2023 року в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу відбулась підсумкова Конференція трудового колективу.

Вже традиційно, наприкінці календарного року очільник ІФНТУНГ звітує перед колективом університету про виконання контракту з Міністерством освіти і науки України за 2023 р. Варто зазначити, що ректор університету Ігор ЧУДИК вперше звітує у якості керівника такого високого рангу. (Звіт ректора)

Присутні заслухали та обговорили також звіти ректора університету та голови профспілкового комітету працівників університету Олександра БІЛОЦЬКОГО про виконання Колективного договору у 2023 році.

Відтак відбулось засідання вченої ради університету, на якій було затверджено стратегію університету на 2024-2028 рр. та заслухано звіт Приймальної комісії про результати вступної компанії 2023 року. Було розглянуто й інші важливі питання. У рамках обох заходів були нагороджені викладачі університету за високі наукові досягнення, а також академіку НАН України, проф. Євстахію КРИЖАНІВСЬКОМУ було присвоєно звання «Почесний ректор Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу».